NORDINGRÅ/STOCKHOLM

Nordingråsonen Emanuel Bagge har tillsammans med Beatrice Jasz och producenten Linus Wileryd släppt singeln ”Passion”. Låten handlar om att nå toppen och är inspirerad av miljön på hotell Amaranten i Stockholm där Beatrice Jasz också jobbar.

Emanuel Bagge, som efter succén i TV 4:s program Talang både fått allt fler och skiftande uppdrag, antog utmaningen att ge sig i kast med en rätt annorlunda musikalisk miljö. Passion spelades nämligen in på hotellrum 421 i hotellet på Kungsholmen.

I bakgrunden kan svagt hotellets VD höras köra och det poppiga soundet har dessutom kompletterats med autentiska ljud från hotellobbyn.

Beatrice Jasz, som även jobbat som låtskrivare, underhållare, skådespelare och showartist, förklarar att låten fått liv genom de historier som skapats vid möten mellan gäster och personal på hotellet.

Uppdraget var onekligen av det ovanligare slaget men därför också passande för en artist med Emanuel Bagges breda register.

ERIK ÅMELL

 

Emanuel Bagge från Nordingrå och Kramfors kommun är med och släpper en ny singel. Foto: Erik Åmell

Beatrice Jasz. Foto: Silvia Adlesic Holmgren