NORDINGRÅ

Nu släpper Emanuel Bagge en ny julsingel – Christmas Time (Once a year). Den är resultatet av ett samarbete med hans bror Andreas.

– Låten skrevs för ett år sedan, när jag och min bror Andreas satt och drack kaffe och pratade om julen och hur vi ville fira julen det året, och vi kom in på vad julen betyder för oss, och på så vi kom denna låt till!

– Vi släpper två versioner, en officiell som Ulf Esborn producerat där jag, Emanuel, frontar och Andreas körar- och en akustisk version som är inspelad i samma vardagsrum som den skrevs, och där också min bror Andreas feat’ar! Vi vill dela med oss av den känslan som finns när jag och min bror lirar tillsammans i soffan, hemma.

Emanuel slog förra året igenom ordentligt genom sin medverkan i TV 4:s ”Talang”. Tidigare i år vann nordingråsonen P4 Nästa i Sveriges Radio Västernorrland. Han är numera bosatt i Stockholm och ägnar sig åt musiken på heltid.

ERIK ÅMELL

Emanuel Bagge vid nationaldagsfirandet 2017. Foto: Erik Åmell