VÄSTANSJÖ

Mikael Lundh är en naturälskare som vill locka fler turister att besöka Ovanmons/Valasjöns naturcamping i Kramfors kommun.

– Det är en plats väl värd att upptäcka.

Mikael Lundh är bosatt i Djupbäcken, ett par kilometer från naturcampingen. Han ser campingen som ett perfekt ställe för turister som vill komma ifrån trängsel och stress och som vill njuta av lugn och ro.

Han framhåller campingens barnvänlighet med strand vid Valasjön, gungor, minigolf, grillmöjligheter samt närheten till flera fina fiskeområden. Det finns också gott om utrymmen för husbilar och husvagnar och till dem elanslutning. Hans arbete för att få till skyltning till naturcampingen har nyligen gett resultat så nu är det skyltat från Forsed fram till området.

Naturcampingen ligger cirka 12 kilometer väster om Bollstabruk.

Se filmen där Mikael Lundh berättar om naturcampingen.

Erik Åmell

Mikael Lundh vid Långsjön. Foto: Erik Åmell